Daisypath Next Aniversary PicDaisypath Next Aniversary Ticker

Monday, December 28, 2009

Sok Umi Walid Cuti...

Sebab-musabab nyer......

nak setelkan hal skool Awan.....Yeayy!!!!!!


Awan,
mulai skang kena start bgn pagi...
mandi awal2...siap pakai bj skolah....
tugu van skolah sampai...
pi skolah belajar rajin2...
dengar ckp teacher....
dah pandai leh ajar adik damia lak k...

Umi Walid x sabo nak skool kan awan ni...
tp masih sempat lg ke nak pi register???
Q-dees?Smart Readers? Khairaa? Smart Soleh? PASTI?
pening gak nak pilih.....x kisahlah...
janji Awan leh start skool kan....
Umor 5thn masa tuk blajar basic things....
Smoga Awan cepat belajar...
Selamat Masuk Alam Tadika Awan...hihihiii

((umi lak over-excited nak skool kan awan....
cuak gak..mintak2 dia x nangis okeh!!!!!!!!!!!))

Sunday, December 27, 2009

Geng Bas Sekolah


Annual Dinner tahun ni kompeni walid wat theme: Costume Night...

So dalam byk2 costume ade ke department walid amik theme Back 2 School...zaman remaje...budak skolah menengah!!!eheehe

Nak tergelak umi...reason kukuh walid save budget nak beli barang2..

baju D'urban: rm39.90 after less ((sbb baju skolah menengah lamo dah ketat!)
suor ijo: rm29.90 beli aje kat mydin ((seb baik ado saiz yg last skalik eheh!)
name tag: rm5.00 (kwn walid buatkan)
tali leher:rm3.50 (beli kat mydin)
kasut: rm35.00 (mydin gak la...)
stokin: songlap yg ado je

total: rm113.30 ahahhahaha
<---bukan save budget walid beli kain cotton dpt 3lai lbh okeh eheh
tp takpe, sbb walid skang baik budi bahase, sgt harmoni...umi turutkan aje..eheh

so kwn2 enjoilah gambo geng bas skolah ni yer..ehehhe

masing2 lupo anak bini kek umah...mlaram baju skolah....

ni kalo cikgu displin nampak sure kena gantong skolah okeh!

Awan...jgn cuba tiru aksi ini...
bahaye..nati api tu kena mulot...luka okeh!hihihii

Jalan2 di Jalan TAR

Tgk blog erin sal kain cotton aritu umi tros kol buk erin...
ajak pi jalan TAR, dia kata dia pon tgh plan ke sana...
so plan nyer plan, umi dera-paksa walid pas balik kije sabtu lepas pi jalan TAR...
naik KTM aje senang tak pk nak parking keta duit minyak bagai...save budget...eheh
so bwk awan je jalan2 aritu, damia tgh tdo kat umah....
lgpon leceh dan kesian kalo bwk adik..ngn ujan lebat lg...ya ampunn!!!
tak sanggop nak tgk kalo adik demam lg...lg kesian!!!
So umi pakat-pakat gak ngn mangger ajak jumpa skali...
dia plak ON aje...so umi wat dabel-date lah ngn erin ngn mangger...
sabo je lah nokkkkk!!!!ehehhe
so gerak dr rwg kul 4-sampai bank negara kul 5 gittew...
masuk SOGO jap...cari2 baju awan damia....
jumpa mangger plok chiom muahss bagai...
then jln kaki ke Jalan TAR tuk jumpa buk erin lam jakel...
awan sokak giler dpt beg transfomers dr auntie erin....
belated bday nyer adiah...
siap pakai lam jakel tros..ahahahhahaa
tq muahs2 auntie ankel boi bli kan awan beg...
i lap u lah!!!! awan ni pemalu lak time tu...
ngengade kan erin..nyampahhh ii...ehehhe
pastu troskan misi mencari kain cotton....

kat jln TAR umi tawar-menawar dptlah murah skit...
umi tensen tol bli kat online origin mesia okeh!
jual mahai ya rabbi!! ku sangka kain nye sprt cotton dubai ke...
sbb umi puehati bli cotton dr blog kwn umi yg kat dubai tu...
so umi trylah satu blog ni....adoyaiiiii!!!
nyesal tak terkata...kain yg sama, corak yg same cuma kaler je berbeza...
harga different giler...tade words yg leh ckp...
"padan muka umi" uhuhuu....
bukan slai je umi bli...2 okeh...satu bg mak...waaaaaa
tensen2 uhuhuhu....sumpah pasni tak bli lg kat situ!cukoplah!

so sambung blek citer tu....
umi bli la 2-3 lai je kain tu sbb ingat nak survey2 je dlu...
tgk murah sgt sure pasni dtg lagik...
kan walid kan walid kan kan kan heheehee

dalam kul 7 lbh masing2 bwk haluan masing2...
so umi walid nak balik...
nampak papan iklan begerak tu awan syiok...
nak amik gambo..layan je lah ehehe
otway tu awan lapo nak makan KFC....
singgah jap...dlm KFC tu soh amik gambo lg ehhee
balik tu sempat snap 2 gambo aje....
awan nyer baik aritu....sampai umah layan main sand art tu...
then tros tdoooO..ZZzzzz
letih tp gumbiraaa yea yeayy!!!

Awan keletihan tp smangat lg berjalan tu...

Anak walid...gaya brutal...

Ngn umi...otw blek jln kaki ke bank negara..

budget comeiii...nyampah! x koser umi nak layan awan ni...

kain no 2-no3-no4 dr atas dirembat di Jln TAR

sadis...nyesal bli tru online...
kain no1 umi bli online..
leh dpt 2 lai lg kt jln TAR...waaaa
insap dah...uhuhu
nak pos bg ma jahitt yea yeayy!!

itulah umi....len kali kita pi jalan TAR aje yer...
wakakakakkaa~~~~~~~~~

Wednesday, December 23, 2009

christmas gift?

Smalam awan mintak pokok krismas...
sbb bwh pokok ada banyak hadiah....
boleh ke mcm tu????
umi ckpla..org islam x sambut krismas...
sambut hari raya...
selumber je awan ckp...
"ye la awan nak adiah tu je mi"...Glurpp!!!
tak terkata...ehehhee

so mlm td bwk pi toiseres' OU soh pilih hadiah kismes dia...
dekat sjam lam tu dok belek2 pusing2 baring2 dlm tu...
last skali keta gakkk dia amik...tension umi...
ingat nak soh dia amik educational toys mcm laptop ke ape...
bleh dia ckp.."awan x pandai lg lah mi..esok2 lah..."
waaaaaaaaaaaaaa mcm2 lah awan ni....
so smlm awan merembat yang ini....boringnya....
kat umah dah sebakol benda ni...grrrrr!!!!!!
ni adiah kismes campo raya thn depan okeh awan...ehehhe

adik lak...aritu pi umah maklong berebut piano princess cik fawa...
pi toiseres smlm pon adik tekan2 piano...
so umi blikan piano HK kat adik..((tau2..nak ckp umi yg nak sbenornya kan!!eheh))
nak bli baby alive tu mak aihh rm259 satu...((sabo2 tade walid mmg dah rembat!hihihii))
adik suka picit bracelet baby alive tu then agaknya dah geram si damia ni masukkan tgn dia yg super-duper kiut tu lam kotak baby alive tu pi tarik bulu mata kwn tu....
menjerit lah umi..kot nyer tercabut...haru nak ganti balik ehhehe
adik2...tu sbb umi maleh nak bli tuk adik..adik lom pandai main lg asik dok mengutil aje ehehe

heaven kan masuk toiseres then pilih mana kita suka....
tgk wajah anak2 epi balik umah pon kita rasa mcm bes je kan....
AwanDamia...kalo umi walid kaya bukan 1 adiah je umi bli....
satu toiseres umi serahkan eheh

pasni awan kena pi skool stadi hard no play2 okeh!!!

To all my frens yg sambut krismas...Happy Merry Chrismas oke!

**nak balik cepat...nak basuh stoking then gantong tepi balkoni...
mana tau rejekii en santa mai...dapat gak satu menan cam awan ni eheheh

Tuesday, December 22, 2009

Awan nyembang!

Skang ni suka ckp-ckp...borak-borak ngn Awan...
Sbb dia dah leh bawak sembang....
Tapi setiap ayat yg dia nyembang tu amat klako okeh!

contoh 1:

umi: awan tgk citer ape ni????

awan: tgk tv tu mi citer u-u (uh-uh)

umi: uh-uh? citer ape tu...sambil tgk tv citer cine mcm jeki-chan tu kot!

awan: citer uh-uh la...kan baba kan uh-uh...

umi: pe benda nya tu???

awan: uh-uh la mi...tu pon umi tak tau ke...ape laaa...

**umi konpius jap**

walid: kungfu la mi...wakakakaka

sabo jelah awan...camna kungfu leh jadi uh-uh?? sapo ajo?? hihihihiii

contoh 2:

awan suka tdo ngn bantal adik ade gambo katun-katun...
satu malam bantal tu umi letak kat tilam adik....

awan: umii tgk tuuu...adik choO'lik bantai awan....

umi: ape wan? ((saje nak dabel konpem! ;P))

awan: choOOOlikk bantai awan....((sambil tunjuk kat bantai tu))

umi: curi lah wan..bukan chOOolikk...!!!

awan: haih! ye la..tu pon umi tak tau ke???

umi: hah???...umi pulakkk!!! uhuhu

**ada byk contoh2 lg tp umi lupa lah! nati umi hengat umi citer lagik...eheheh

Sunday, December 20, 2009

Melaka oH! Melaka....




Last friday umi pi mlake...tgk pak usu umi potong kaki akibat diabetes-melitus tu la....last 2-3yrs kalo x silap pak usu dah kerat sblah kaki now sbelah lagi...Semoga cepat sembuh pak usu...tabah dan cekal yer...

So planning nyer dr umah mak kami ke mlake pg2 jumaat tu tp sbb tunggu punye tunggu ude balik mancing (arem!!!) kesudahnya bertolak pas zohor...so sampai sana dah Asar then mak abah semua tdo umah pak usu...kami mmg nak balik pas Isyak tu sbb walid byk esaimen nak wat...tp Awan dok bodek-bodek Umi walid ckp nak balik esok plak...nak main-main tdo sana dlu...So walid ckp up-to-u umi...apelagik..kita up 1 malam kat melaka la jadiknyer ehhee...plan x rancang seb baik bwk baju budak2 ni 3-4 lai sbb jalan jauh....kami je lah gamble tshirt 2 lai je bwk..dah la damia muntah dah tinggal slai...so mlm tu sessi pinjam meminjam la kan ehehhee

esoknya nak balik awal..nak rush pi umh kwn umi kawen...dekat manjalara 1 ngn kajang...tp Awan nak ngk bot pulak...nak tgk laut pulok...waaaaaa so pg2 pi la town melaka jap...fuyooo!!! melaka x mcm dlu...dah happening beb!!! ade taming sari ade eye on ade mcm2 yg besh ade MNG, Ariani, Jakel bla bla bla...adoyaiiii seme tgk dr dlm keta aje lah...sempat amik gambo dr port nak ke dumai tu je...pas amik gambo ujan slebat2 nya sampai lah kul 4 petang....sian awan tgk bot dari dlm keta aje...seb baik dia okeh! ehehhe

so on d way nak balik tu ternampak Ariani, masuk Ariani dlu, nampak Jakel masuk Jakel dlu...sampailah paklong ngn maklong sefamilia dpt detect keta walid ahahahhaha so pas soping moping along ajak pi nilai 3.....on the way balik singgah minggah gak nilai 3 jap...x beli ape2 letih jalan..nilai 3 bukan mcm dlu...waaaaaaaa heaven okeh!!! tp sbb malas nak membazir ku tutop mate!!! ehehhee so pas nilai 3 kami balik rumahhhh terusss....

oppss blom tros lagik Awan lapo so singgah town rawang dlu baru pi mekdi ngn kefsi baru balik umah...sungguh jauh perjalanan kami.....OTW balik tu Awan sound walid...

Awan: nape baba beli umah jaoh....susah awan balik
Baba: aikkss awan yang nak ikut
Awan: kalo dekat awan x lah rasa lapo lagik...
Baba: laaaaaaaaaa...

ehehhe moralnya dia lapo nak makan cepat2 sbb mekdi ngn kefsi tu kami tapau je ehehhe

so nilah kisahnya wiken lepas....daaaaaaa~~~

NO MAID!!!


Salam All,

Dengan ini umi walid sepakat membawa berkat mengumumkan bahawa Insyaallah kami akan menamatkan perkhidmatan maid kami ujg bln ni....Umiwalid rasa ini adalah jalan terbaik tuk AwanDamia...Doakanlah agar kami bleh survive dan teruskan hari2 yg mendatang dgn gumbiraa dan ceria Insyaallah.....

Damia umi akan anta ke Taska Khairaa jam 730-630 or lewat skit, Awan pagi nyer ke Tadika Khaira dari jam 730-1130 then balik ke Taska (tempat Damia juga) utk makan, tuko baju seme, kendian ke Tadika balik tuk kelas KAFA....dr 230-530, then ke Taska balik ngn Damia sehingga UmiWalid datang ambik.....Insyaallah....

So Awan nyer schedule mcm kije gak 730-630...sian awan sure balik je ptg tu letih terus tdo...waaaaaaaaa Damia lak umi harap dia leh survive...waaa riso nyer ati umi kalo pk2 ttg Damia...sbb dia ni susah nak kat org selain UmiWalid dan bibik ayie tu...tapi kami cekalkan ati gak...tak cuba tak tau kan...Insyaallah Damia kuat, tabah dan cekal...moga2 dapat jumpa kwn baru Damia lupa bibik ayie eheheh...Damia bolehhhhh punya kan...kan kan ...Insyaallah....

So Awan Damia bermula ke skool 4hb Januari 2010...Bermula-lah episod ke sekolah Awan Damia...takottttttttt nyerrrrrrrrrrrrr.....umi lak yg cuak..ehehhee...kepada semua doalah yg terbaik tuk Awan Damia dan kami sekeluarga ye....mekacehhhh!!!

***Tq pd seme kwn2 yg sms-ym-email-calls-fb umi bg pendapat ttg maid ni...umi amat menghargai nyer...so ini lah jalan yg akan kami pilih tuk our kids future...Insyaallah...........

***** umi akan hadiahkan kepada auntie erin sbb komentor yg terbaek! Nokkk aku poskan aje adiah hang esok2 yer...ehehe Once aku dah pos lajukan aku YM hang nokkk...tuguuuuuuuu!!!!


FM autie Erin....Tq Nokk ko komen paling pjg lebo nokk eheh
sampai kwn2 aku takot nak komen sure kalah nyer kate nyer eheh
dorang tu tade smangat mesia boleh kan nokk!!ahahahaaks!
Syabas nokkK ko bolehh!!! hihihii

Tuesday, December 15, 2009

Asu kah ini?

Oh tidakkkkkkkkkk!!! how come my lil' sista wearing this skirtinggggg...???

oH! mY GOD!!!...

ape sudah ter-tambah or ter-lebih hormon kah kamu wahai cik arNabbbb??? hihihiii

Once i saw this pics...nak gelak guling2 pon ade....
Cptnya masa berlalu...dah beso adik aku ni!!!!
Dlu anta lintas jalan pi skolah rendah...
then tolong amik kat pagor skolah menengah...
pastu tolong anta masukk u.....
skang dah bleh pakai skirttt...
esok dah leh kawen nih????...Oh NO!!!!!!
((tolong bg laluan kepada abg mu dlu yer...ehehe))

Pd sape2 kwn2 umi yg kenal ini budak...
korang tgklah...dia dah beso OOOooo...
dah leh pakai skirttt trendyy ni wakakkaka
((i know sure hang mention "ala..angah jeles sbb x muat!!"))
aku x kisah..ape yang pentingggggggggggggggg?????
hang pakai skirt ni nampak macam hang dah matureddddddddd giler!dah nak kije yer nab? jgn lupa split dua gaji hang natikk tok aku keh!!!

ok beb, i wish u best of luck...plis doing well in ur final yr ni....
cepat2 kije then cpt2 kawen....
rimas tgk pi datinggg jee...hihiihihiii
larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!
((sure dia sumpah seranah umi ni nati hihihiii))

budget swit like kendi lah kat katil ikea ni...adoyaii!!

Monday, December 14, 2009

MAID OR NO MAID ENIMORE????

Salam All,

Pernah tak korang rasa nak lempang or tikam je anak tekak maid korang bila dorang marah anak-anak korang time korang pi kuor kije?????

Marah ada 2 maksud,

1st marah yg patut marah jika anak korang mmg buat sesuatu yg patot kena marah like main air panas ke, main api ke, lompat dr atas syiling ke atau sewaktunya lah kan

2nd marah yg tak patot marah sbb hangpa tertekan kije lam umah ngn budak2((eventho' kije tu mmg kije hangpa...wat ape mintak kije jd maid kalo x leh jaga budak2 kan!!!)) so hangpa lepaskan kat anak2 majikan...mcm siakkkk perangai cam ni....

Umi rasa kalo marah yang 1st tu umi leh maafkan...tp umi marah bila dia kuatkan sora mcm anjing melalak kat budak kecik umur x sampai 2thn....mcm hanj**G okeh! Umi mmg panas je....
Bukan skali 2 tp dah 3-4 kali umi serkap bang BanG Boom balik awal ke rumah, setiap kali depan pintu dah dengar mcm2 dia jerit2 kat anak umi, Awan Damia....bila kita bukak pintu, leh je rilek mcm tade ape yg berlaku.....gerammm nyerrr akuuuuu!!!

Umi kesian kan Awan Damia, takot mental torture anak2 umi ni...umi tgh pk nak let go je bibik ni then anta budak2 ni nursery dan Awan ke skool...tp Walid soh rilek lg...tugu n tgk dlu mcm mana...tp Umi mmg dah x tahan ngn bibik ni, pandang muka dia rasa cam nak cengkam2 korek2 je mlot dia tu...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sampai ati bibik wat kat Awan Damia mcm tu...depan kami bukan main baik..sayang2x bagai...tensen nyer akuuuu!!!!!

Umi nak pendapat all readers ttg MAID ni, wat should I DO :

A) MAID

B) NO MAID

and kalo rajin bglah reason/suggestion yg perlu umi walid buat or prektiskan...

oh ya! smlm kami dah ON webcam, tp dengor sora je sbb webcam tu letak kat tmpt x strategik eheh tp dr sora tu ade bukti lah dia TTP MENJERIT/MARAH2 DAMIA dan AWAN...so korang rasa mcm mana yer.....pliss umi amat2 perlu pandangan dr semua sblm umi walid decide ape nak buat seterusnya....

Segala kerjasama anda umi advance-kan ngn Terima kasih....;P

**kalo reason n suggestion korang umi rasa paling best...umi akan bg hadiah spesel sbg kenang2an...Insyaallah....

nape diam je ni?

sabtu aritu dok umah...walid kije...
memula ajak awan damia main2...
sambil2 lepak2 tgk TV...
huru-hara la budak2 ni ajak lukis la...
kaler lah...main toys lah....
then umi pi toilet jap....
tgk umah sunyi sepi....
panggil awan damia masuk bilik pon x dengor sora...
x di jawab nyer....
umi cek kat luo...
patotlahh diammmm....
rupa-rupa nya citer ni......

"ape yang pentingggggg awan"

WONDERPETS dia dah start laa.....hihihii

yg heran nye...damia pon skalik jointttt!!!!!
umi pon depa x herannn...waaaaaaaaaaa
sabo jelahhh!!!!

wonderpets kesukaan awan damia...

galit betol mcm nak masuk TV...adohaiii....

siap tongkat dagu x tahan okeh awan ni.....
Adik mcm tgk wayang yer....ehehhee

Sunday, December 13, 2009

Jalan-jalan....

Jumaat lepas nak lepas tension UmiWalid bwk AwanDamia jalan2...
Dr Ikano, Ikea, The Curve seme kami ronda2.....
Bosan tahap gaban...tp ngn budak2 ni advanture skit...
Tak sempat nak snap gambo...balik umh tgk ade 2 keping ni je...
ahahhahaa...bleh lah wat entry dr takde...ehhehe

Kat Ikea, umi jumpa mimi....salah sorang bloggers yg umi slalu blogwalking blog dia....
Umi nak tego tp takot dia x kenal umi...ehheeh segan sehh....hiiiihiii
patu umi pandang2 je la dlm hati nak tego ke tak ni..takutnyaaaa...ehheeh
bila mimi tu pandang balik umi tgk tmpt lain ahahaha sbb umi takot dia pasan umi pandang dia ahahhahaaa....sori mimiiii kita seganlah ahahhahahhaaa.....

So arini umi msg kat blog mimi takot salah org....mmg SAH mimi....bila pk2 balik..rugi nya x amik gambooo skurang2nya leh tepek lam blog ni eh...ehh leh amik gambo ngn en awak jugee (wat spesel entry ke kan kan hihihiii)...lebing kapel gitteww!!! ehehe ;P Nxt time kita jumpa kita big hug2x okeh mimi....

yg lain, wiken ni x kemana pon sbb umah kami ade tetamu....
nati umi citer-citer lg yer...till then...daaaaaaaaaaaaa~~~~

x menag tgn kalo nak lepaskan mereka berdua...
tak lepas kang lemas....ehehhee

Adik ngn abg yg smakin lincah dan ligattttt....

Wednesday, December 09, 2009

Stori Mory Bangkok (1)


Seperti sedia maklum, walid telah selamat sampai ke rumah smlm...4 malam tanpa Awan memang merugikan ehhehe Balik2 aje mainan Awan Damia je banyak...Awan lak sanggop tak tdo nak tugu Walid balik....smlm kan ari RABU awan kan .ehhehe

Yang umi nak tergelak tu sal Walid ni...soh cari Thai Silk...Sampai pening pusing2 Walid cari x jumpa....siap ckp"abg pi kije tau bukan sempat nak soping2 tp dah awok teringin kesian pulak..pening2 dah mencari ni...ehehe" Yang dibawa balik kategori Thai Silk juge tp bkn sprt yg Umi mimpikan..ehhe kesudahnya ade juga kain2 itu dibuat menjadi skirt mahupun seluar saje....

Walid2...kalo lelaki pi sopping cenggilah gayer nyer ehhehe ;P Nxt time pi Bangkok, sila hangkot Umi Awan Damia skali yer hihiii ;P

Kita enjoi gambo random umi pick dr kamera Walid eh...ok seme enjoiicee!!!

yea2 tau pi kije...elehhh....

tau2..kena present kat sacho...tau2 hihiii

muka cuak sblm present depan sacho, MD2 la tu;P

kalo jumpa geng tros sengal dedua nih!!!

haaa! ade kan tmpt soping nyer..cheh! alasan!!

kan byk menda leh rembat tu waliddd.....
nape dompet itu juge jd pojaan atimu?? eheh

pulut mangga sedapnye walid...nakkkkk!!

kuih tradisi thai...ape kenama eh...

mcm kuih lompang mesia je cuma kelr2 eheh

hmm..ape la rasa eh..kaler dah lawo tu ehhe

ni sure lam epot sblm balik ni ehhehe

walid=ikan....kat mana2 x lupa nyer lah!
tensen je hehehehhe!

Monday, December 07, 2009

Umi hari Rabu bila umi??

Walid pi kije kat Bangkok skejap...
Dr last wik sampai Rabu ni...
So Awan hari2 tanya umi....

Hari ni ari ape mi?

Esok dah Rabu yer mi?

Hari Rabu Baba balik kan mi??

Bila nak hari Rabu ni miii?

yang paling umi x tahan nak jwb bila soklan dia mcm ni:

hari ni hari rabu, esok hari rabu, ari-ari ari rabu kan senang mi, baba boleh balik cepat...kan mi???ehhehe

**Agaknya Awan rindu kat Baba kot....
so umi jek' dia ngn soklan rindu2...
(situasi: Awan atas katil baring, umi nyoal dr bawah katil)

Umi: Baba kije Awan tdo sorang2 atas katil yer, Awan kan boi kena brave tau...
Awan: Anggok je!(kalo sebut nama Baba dia aje time2 gini sure dia anggok je, konon sedeyla tu)
Umi: Awan diam aje, rindu baba ke?
Awan: ((diam aje...))
Umi: kalo tak rindu baba balik lambat nati...rindu baba tak???
Awan: ((Anggok kepala))...umi?((ehh..tanya umi lak...)) Damia??
Umi: ((baru nak bgn watkan milk damia tak sempat jwb soklan awan...))
Awan: lambat laa baba balik mcm ni....umi x rindu baba pon...
Umi: hah????? ((Aduishhhhh!!!! umi gak yg terkena....ehehhehe))

moral of the story: bila suami/isteri pi o/station sediakan kain pelekat/baju yg dipakai oleh suami buat tidur anak...Insyaallah, anak x byk meragam....


gambo awan time teman baba ke UTP...
ni kat kelly castle...

adik alhamdulillah dah baik demam....
rindu baba sbb asik sebut baba aje...
patu cari kat satu umah ehhehe

mat rempit vs minah rempit....

Awan: sok rabu tau dik...baba balik..yea yeayy!!!
Adik: yela2...makan kacang pon bes Abg Awan ehehe

Wednesday, December 02, 2009

ARIANI SALE!!!!!!

Salam All,

Saja nak bgtau semua peminat ARIANI (shawl & Scarfs) sila ke butik ARIANI sekarang tuk borong stok tudung anda...tgh SALE okeh..buy ONE FREE ONE....SALE sampai ujg thn ni...silaaaaa serbuuuuuuuuuuu!!! Selagi stok masih ade.............!!!!!! ;P

Umi sukaaaaaaaaaaaaaaaaa....
wiken ni nak goda-goda walid pi ARIANI lagik....yahoooooooo!!!!!
((buat Wan, sudah2lah borong ARIANI tu, dekat 50 lai lbh dah tu...eheh))

nati umi updet tudung yg umi beli selai2 k,
yg ceklat ni umi beli yang labuh...Tiara Labuh Printed...
Buy ONE FREE ONE okeh....so lagik satu yg free tu kaler hijau...
umi beli dekat 6 set lebih ahahhahaa (tenkiu to Wan laa byk support umi!! ;) )
tuguuuuuuuu umi updet okeh!!! yeya yeayyy!!!

Monday, November 30, 2009

Thursday, November 19, 2009

5th Anniversary

Syukur Alhamdulillah...dah 5 tahun umi ngn walid kawin...
Anak dah 2 dah...Awan 4thn dan Damia 1thn 8bln.....
Umi Walid berdoa yg terbaik untuk kami sekeluarga...Amin...




video

**rupanya awan takot tiup lilin...ade ke hembus dr jaoh aje? ayOooyo2 awan sgt kelakar okeh!! badan je beso takot tiup lilin...jerit je lebih!!! ahahhahaa ;P